Bij mobiele weergave, kantel je telefoon, voor een betere gebruikerservaring.
Zie onderaan voor verdere instructies.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Exclusief met Tresi Barros |
gegarandeerd een afstemming

2 mei @ 19:30 - 22:00

€25,00
Medium reading Almere

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Tijdens de exclusieve avond met Tresi

Je ontvangt gegarandeerd een afstemming door Tresi. De groepsgrootte is maximaal 16 personen.

Je kunt alles vragen over jezelf; denk daarbij aan vragen over uw werk, liefdesleven, kinderen, angsten, karakter, blokkades, starten eigen bedrijf, kopen van een nieuw huis e.d.

Maar je kunt ook vragen stellen over je overleden dierbaren en/of levenden dierbaren. Iedere vraag is mogelijk. Als de vraag over een overleden dierbare en/of levende dierbare gaat – waar je wel een liefdesband mee moet hebben – neem dan een foto van deze persoon mee.

Tresi Barros maakt diepe indruk op mensen met haar gave. Zij geeft informatie door die zeer concreet en uiterst nauwkeurig is. Zij beantwoordt vragen uit het verleden en de toekomst. Met haar bijzondere gave maakt Tresi ook voor zoveel mogelijk mensen live contact met overledenen. Veel mensen hebben hulp van Tresi gezocht en ontvangen.

 

Tresi Barros

Ik ben Tresi Barros, ik ben medium en ik ben helderziend, -horend, -wetend, -voelend, -ruikend, -proevend en ik praat met overledenen.
Ik ben 52 jaar oud en ben moeder van 4 kinderen. Ik heb van oorsprong Portugees bloed door mijn aderen stromen maar ik ben opgegroeid in Luxemburg. Mijn jeugd was alles behalve makkelijk. Op mijn zestiende levensjaar verliet ik dan ook mijn ouderlijk huis en woon sindsdien hier in Nederland.

Mijn paranormale gave bezit ik al sinds mijn geboorte. Pas op mijn 28ste levensjaar was ik zo ver om mijn gave te erkennen en met Isaak, mijn gids, te werken om de medemens hier op aarde te helpen in hun aardse bestaan.
Dag in dag uit werk ik samen met Isaak o.a. door het geven van privé-consulten, helderziende waarnemingen avonden en magnetiseren.
Samen met Isaak heb ik 21 boeken en een dubbel CD gepubliceerd en we hebben een voedselcentrum opgezet in Rotterdam om de minderbedeelde medemens te helpen met voedsel.

Medium avond Almere 

 

 

Gegevens

Datum:
2 mei
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€25,00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,

Locatie

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN
Randstad 22-163
Almere, Flevoland 1316BM Nederland
+ Google Maps
Telefoon
085 060 73 39
Bekijk de site van Locatie

Instructies:

Als UITVERKOCHT, plaats je dan op de wachtlijst.

Bij reserveringen en aankopen gelden de algemene voorwaarden. Wij zullen altijd meedenken in oplossingen.

Kan je niet aanwezig zijn, laat het ons alsjeblieft weten. Dat voorkomt onnodig wachten en de zaalindeling doen we o.b.v. het aantal reserveringen.

Lukt de betaling niet?! Kies dan contant als betaaloptie om je reservering af te ronden. We stemmen dan met je af over de betaling.

Als bestellen niet lukt, stuur dan een e-mail aan agenda@puurzentrum.nl o.v.v. de beleving.