Bij mobiele weergave, kantel je telefoon, voor een betere gebruikerservaring.
Zie onderaan voor verdere instructies.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Helderziende Waarnemingen met Tresi Barros

20 juni @ 20:00 - 22:30

€12,50
Helderziende Waarnemingen Almere

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Helderziende Waarnemingen met Tresi Barros
Ontvang jij een reading van Tresi deze avond? Zo niet, dan is het toch leerzaam en verbindend om erbij te zijn.
12,50

Tijdens de medium avond

Tresi Barros is inmiddels meermalen bij PUUR geweest. Ze maakt indruk op mensen met haar gave. Zij geeft informatie door die zeer concreet en uiterst nauwkeurig is maar ze is ook heel direct. Zij beantwoordt vragen uit het verleden en de toekomst. Met haar gave maakt Tresi ook voor zoveel mogelijk mensen live contact met overledenen. Veel mensen hebben hulp van Tresi gezocht en ontvangen.

Als je aan de beurt komt tijdens avonden Helderziende Waarnemingen kun je vragen stellen over jezelf, overleden dierbaren en/of levenden dierbaren. Je kunt elke vraag stellen. Denk daarbij aan vragen over werk, het liefdesleven, kinderen, angsten, karakter, blokkades, starten eigen bedrijf, kopen van een nieuw huis e.d. Iedere vraag is mogelijk. Als de vraag over een (overleden0 dierbare, waar je wel een liefdesband mee moet hebben, dien wil Tresi graag dat je een foto van deze persoon meeneemt. Voor vragen over uzelf is dit niet nodig.

Tresi geeft op de avond aan ca. 15 mensen een reading. De groepsgroote varieert tot maximaal 50 personen.

 

Tresi Barros

Ik ben Tresi Barros, ik ben medium en ik ben helderziend, -horend, -wetend, -voelend, -ruikend, -proevend en ik praat met overledenen.
Ik ben 52 jaar oud en ben moeder van 4 kinderen. Ik heb van oorsprong Portugees bloed door mijn aderen stromen maar ik ben opgegroeid in Luxemburg. Mijn jeugd was alles behalve makkelijk. Op mijn zestiende levensjaar verliet ik dan ook mijn ouderlijk huis en woon sindsdien hier in Nederland.

Mijn paranormale gave bezit ik al sinds mijn geboorte. Pas op mijn 28ste levensjaar was ik zo ver om mijn gave te erkennen en met Isaak, mijn gids, te werken om de medemens hier op aarde te helpen in hun aardse bestaan.
Dag in dag uit werk ik samen met Isaak o.a. door het geven van privé-consulten, helderziende waarnemingen avonden en magnetiseren.
Samen met Isaak heb ik 21 boeken en een dubbel CD gepubliceerd en we hebben een voedselcentrum opgezet in Rotterdam om de minderbedeelde medemens te helpen met voedsel.

Medium avond Almere 

 

Gegevens

Datum:
20 juni
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€12,50
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,

Locatie

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN
Randstad 22-163
Almere, Flevoland 1316BM Nederland
+ Google Maps
Telefoon
085 060 73 39
Bekijk de site van Locatie

Instructies:

Als UITVERKOCHT, plaats je dan op de wachtlijst.

Bij reserveringen en aankopen gelden de algemene voorwaarden. Wij zullen altijd meedenken in oplossingen.

Kan je niet aanwezig zijn, laat het ons alsjeblieft weten. Dat voorkomt onnodig wachten en de zaalindeling doen we o.b.v. het aantal reserveringen.

Lukt de betaling niet?! Kies dan contant als betaaloptie om je reservering af te ronden. We stemmen dan met je af over de betaling.

Als bestellen niet lukt, stuur dan een e-mail aan agenda@puurzentrum.nl o.v.v. de beleving.