Bij mobiele weergave, kantel je telefoon, voor een betere gebruikerservaring.
Zie onderaan voor verdere instructies.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Maak kennis met LEGO® SERIOUS PLAY®

15 april @ 19:30 - 22:00

€15,00
LEGO® SERIOUS PLAY® Almere

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Kom ervaren wat de kracht is van LEGO® SERIOUS PLAY® – een holistische methodiek, waarbij je aan de hand van een paar leuke opdrachten intuïtief met LEGO aan de slag gaat. Je hoeft niet creatief of bouwkundig te zijn want het gaat bij deze betoverende methodiek om de verbeelding en de betekenis die jij, door mij begeleid, aan ieder steentje geeft!

 

Are you mature enough to play?

Kom het ervaren op maandagavond 15 april. Voor €15,- heb je een hele avond plezier en ga je met nieuwe inzichten naar huis.

Ben je na deze avond enthousiast geworden en wil je ook meedoen met de workshop Ontdek je IKIGAI op zondag 12 mei, dan krijg je € 15,- korting op deze geheel verzorgde dag, inclusief lunch en materialen.

Meer weten -> Je leest het hier

 


Over mij …

Sylvia-Huisman, LEGO Almere

Mijn naam ik Sylvia Huisman, moeder van twee volwassen zonen. En al voelt het alsof ik hier nog niet zo lang woon, inmiddels is Almere alweer 27 jaar mijn fijne groene stad, waar ik mij onderdeel weet van een groot en gevarieerd netwerk. Mijn levensmotto: Het pad ontstaat tijdens het wandelen.

Zo verloopt ook mijn werkzame leven waarin ik altijd werk doe, waarbij ik verschillende van mijn talenten en passies kan combineren. Zo kom ik altijd weer van het ene in het andere terecht, blijf ik nieuwe dingen ontdekken en ontstaan steeds weer nieuwe kansen en mogelijkheden.

 

Alles komt samen

Naast mijn werk in de hulpverlening ben ik al vele jaren zelfstandig ondernemer. Begonnen met een kleine onderneming in fotografie en grafische vormgeving dat gaandeweg is getransformeerd naar een vorm waarin ik storytelling photograpy combineer met het faciliteren van organisaties en bedrijven met de LEGO® SERIOUS PLAY® methodiek.

Met mijn achtergrond in het systemisch werken en met mijn jarenlange ervaring als trainer in de hulpverlening kwam met het behalen van dit certificaat in 2019 weer van alles samen en heb ik mijn in de afgelopen jaren ontwikkeld in het werken met LEGO® SERIOUS PLAY® voor organisaties en bedrijven en voor iedereen die deze methodiek wil gebruiken voor persoonlijke ontwikkeling en levensvragen.

 

Samen met PUUR

In 2023 ontdekte ik tijdens een LEGO® SERIOUS PLAY® sessie de ruimte bij PUUR Zentrum. Een plek waar ik me direct ‘thuis’ voelde, waar alles klopte en ik me met mijn workshops helemaal op mijn plek voelde. Extra leuk dat er ook gelijk een klik was met Wim en Manon, de beheerders van PUUR waardoor we elkaar kunnen versterken met onze samenwerking.

Gegevens

Datum:
15 april
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€15,00
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
,

Locatie

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN
Randstad 22-163
Almere, Flevoland 1316BM Nederland
+ Google Maps
Telefoon
085 060 73 39
Bekijk de site van Locatie

Instructies:

Als UITVERKOCHT, plaats je dan op de wachtlijst.

Bij reserveringen en aankopen gelden de algemene voorwaarden. Wij zullen altijd meedenken in oplossingen.

Kan je niet aanwezig zijn, laat het ons alsjeblieft weten. Dat voorkomt onnodig wachten en de zaalindeling doen we o.b.v. het aantal reserveringen.

Lukt de betaling niet?! Kies dan contant als betaaloptie om je reservering af te ronden. We stemmen dan met je af over de betaling.

Als bestellen niet lukt, stuur dan een e-mail aan agenda@puurzentrum.nl o.v.v. de beleving.