Bij mobiele weergave, kantel je telefoon, voor een betere gebruikerservaring.
Zie onderaan voor verdere instructies.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Meditatieavond | de lach in jouw leven

3 juni @ 19:30 - 21:00

Gratis

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Meditatieavond | de lach in jouw leven
Een heerlijke meditatie om tot ontspanning te komen en met een glimlach op je gezicht naar huis te gaan. Let op! Er gelden voorwaarden voor annulering.
0,00

Aan het begin van de meditatieavond staan we stil bij de lach in jouw leven.

  • Wat betekent het voor je? Lach je nog genoeg?
  • Valt er wel wat te lachen?
  • Hoe staat het met de lach in jouw omgeving?
  • Hoe kun je eenvoudig de lach naar boven halen, ook als je omgeving hier niet direct aan meewerkt?

Dit leer je in een eenvoudige vorm tijdens de lachmeditatie. De lach zit niet aan jouw buitenkant, maar diep van binnen is hij verscholen. We halen hem op, vanaf je jubeltenen naar boven tot het puntje van je kruin. Met kleine gekke oefeningetjes, plezierige bewegingen en een mooie zachte innerlijke glimlachmeditatie tot slot.

 

 


Meditatieavond(en) bij PUUR​

Met meditatieavonden bij PUUR kan je meedoen op de manier die voor jou goed voelt. Het maakt niet uit of je nieuw bent met meditatie of heel ervaren, iedereen kan meedoen.

Tijdens de meditatie zit je op een stoel, tenzij anders aangegeven. Je bent welkom je eigen meditatiekussen of kleedje mee te nemen. We kunnen niet garanderen dat er plek is om te liggen.

De avond wordt door één of meer personen begeleidt. De begeleider wordt hieronder voorgesteld. Hierdoor is er een variatie aan stijlen en manieren wat ieder meditatie extra uniek maakt.

Na afloop is er altijd gelegenheid om te verbinden en te ont-moeten met anderen.

 

Annuleringsvoorwaarden:

Helaas worden we bij de GRATIS meditatieavonden geconfronteerd met een hoog percentage last-minute annulering of wegblijvers. Blijkbaar is de commitment lager dan als bij betaalde belevingen. Om meerdere redenen is dit jammer:

  1. Anderen hebben daardoor wellicht de mogelijke gemist om een ticket te reserveren. 
  2. Er wordt tijd en energie geinvesteerd om een mooie avond neer te zetten, het is dan jammer als 25% van de mensen niet komt opdagen. 
  3. Het kost tijd en energie om de ruimte gereed te maken en het is extra inspannend om last-minute weer stoelen uit de kring te moeten halen.

Het voelt niet fair om daarom wel een ticketprijs te gaan rekenen, we willen graag iedereen de mogelijkheid blijven bieden te kunnen komen. Hierom hebben we het volgende bedacht in de hoop dat dit in de praktijk werkt:

  • meld je na 9.00 uur op de dag van de beleving af, dan sturen we je een betaalverzoek van € 7,50 per ticket. Ongeacht wat de (goede) reden van afmelding ook is. Afmelden doe je via agenda@puurzentrum.nl 

Organisator | Saskia van Velzen

Als lachcoach en lachdocent ligt mijn accent uiteraard op de lach, voor mij het belangrijkste in ons leven.

Ik ben gek op schrijven en kennisdelen. Naast allerlei praktische zaken die ik doe ben ik ook opgeleid tot reikmaster, trainer hypnotherapie, trainer soulkey therapist, shamanic coach, PSYCH-K facilitator, MatriXmethode begeleider en Allfit lifecoach. Mijn grote kracht is om iets wat ingewikkeld lijkt, eenvoudig te maken.

 

Gegevens

Datum:
3 juni
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN
Randstad 22-163
Almere, Flevoland 1316BM Nederland
+ Google Maps
Telefoon
085 060 73 39
Bekijk de site van Locatie

Instructies:

Als UITVERKOCHT, plaats je dan op de wachtlijst.

Bij reserveringen en aankopen gelden de algemene voorwaarden. Wij zullen altijd meedenken in oplossingen.

Kan je niet aanwezig zijn, laat het ons alsjeblieft weten. Dat voorkomt onnodig wachten en de zaalindeling doen we o.b.v. het aantal reserveringen.

Lukt de betaling niet?! Kies dan contant als betaaloptie om je reservering af te ronden. We stemmen dan met je af over de betaling.

Als bestellen niet lukt, stuur dan een e-mail aan agenda@puurzentrum.nl o.v.v. de beleving.