Bij mobiele weergave, kantel je telefoon, voor een betere gebruikerservaring.
Zie onderaan voor verdere instructies.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ontdek je IKIGAI met LEGO® SERIOUS PLAY®

15 september @ 09:30 - 16:30

Sylvia-Huisman, LEGO Almere

Hoe zou het zijn als je iedere dag zou kunnen doen wat je het allerliefst doet?

Stel dat je met jouw talent, jouw passie of je droom in je eigen levensonderhoud zou kunnen voorzien. Doen waar je diep vanbinnen blij van wordt en energie van krijgt. Dat je met wat jij het allerliefst doet en waar jij goed in bent, zou kunnen bijdragen aan wat de wereld nodig heeft.

Voor meer informatie en aanmelden, klik HIER

 

IKIGAI


In Japan noemen ze dat IKIGAI – dat wat de moeite waard is om voor te leven, dat waarvoor jij met plezier je bed uit komt. Doen wat je leven zin en betekenis geeft en daar je werk van maken.
Doen wat je het allerliefst doet
In het Japanse Ogimi, ook wel ‘het dorp van de eeuwelingen’ genoemd, wonen de oudste mensen ter wereld. Ze worden met gemak – vitaal en gezond – ruim honderd jaar oud. Hun geheim? Ze hebben hun IKIGAI gevonden. Ze vullen hun dagen met dat wat ze het allerliefst doen, ze hebben er hun werk van gemaakt en ze blijven dat doen hun hele leven lang. Doen wat je het allerliefst doet geeft energie, maakt blij en gelukkig en heeft een positief effect op je lichamelijk en geestelijk welzijn.

Wil jij jouw IKIGAI ontdekken? Nu is je kans!


Op zondag 12 mei organiseer ik een geheel verzorgde dag ‘Ontdek jouw IKIGAI met LEGO® SERIOUS PLAY®’
Samen met andere deelnemers neem ik je stap voor stap mee op ontdekkingsreis naar jouw IKIGAI.
 Dat doen we met LEGO® SERIOUS PLAY® – een methodiek waarbij je met behulp van speciaal daarvoor samengestelde LEGO® materialen, stap voor stap, onder begeleiding jouw ideeën en verlangens uitwerkt.

Verbeelding


Als je nu denkt: Ik kan helemaal niet bouwen, ik ben niet creatief, dan heb ik goed nieuws! Dat hoeft ook niet.
Tijdens een LEGO® SERIOUS PLAY® sessie gebruik je de stenen en objecten metaforisch en op een intuïtieve manier. Ieder blokje krijgt de betekenis die jij er aan geeft, elk bouwwerk vertelt jouw unieke verhaal! Laat je verbeelding de vrije loop en laat je meevoeren en verrassen in deze betoverde methodiek.

 

Verras jezelf en investeer in je eigen geluk!

Alles over het programma en wat je beleeft en ontvangt op deze dag vind je hier. Wil je LEGO® SERIOUS PLAY® eerst vrijblijvend ontdekken?
Speciaal voor vrienden van PUUR organiseren we op dinsdag 3 september samen met PUUR een introductie avond waarbij je kunt kennismaken met LEGO® SERIOUS PLAY® en kunt ervaren of het jou aanspreekt.

Korting 
De toegangsprijs voor deze kennismakingsavond is € 15,- en als je na deze avond enthousiast bent geworden en je aanmeldt voor de workshop Ontdek je IKIGAI op zondag 15 september krijg je € 15,- korting

Voor meer informatie en aanmelden, klik HIER

 


Over mij …

Sylvia-Huisman, LEGO Almere

Mijn naam ik Sylvia Huisman, moeder van twee volwassen zonen. En al voelt het alsof ik hier nog niet zo lang woon, inmiddels is Almere alweer 27 jaar mijn fijne groene stad, waar ik mij onderdeel weet van een groot en gevarieerd netwerk. Mijn levensmotto: Het pad ontstaat tijdens het wandelen.

Zo verloopt ook mijn werkzame leven waarin ik altijd werk doe, waarbij ik verschillende van mijn talenten en passies kan combineren. Zo kom ik altijd weer van het ene in het andere terecht, blijf ik nieuwe dingen ontdekken en ontstaan steeds weer nieuwe kansen en mogelijkheden.

 

Alles komt samen

Naast mijn werk in de hulpverlening ben ik al vele jaren zelfstandig ondernemer. Begonnen met een kleine onderneming in fotografie en grafische vormgeving dat gaandeweg is getransformeerd naar een vorm waarin ik storytelling photograpy combineer met het faciliteren van organisaties en bedrijven met de LEGO® SERIOUS PLAY® methodiek.

Met mijn achtergrond in het systemisch werken en met mijn jarenlange ervaring als trainer in de hulpverlening kwam met het behalen van dit certificaat in 2019 weer van alles samen en heb ik mijn in de afgelopen jaren ontwikkeld in het werken met LEGO® SERIOUS PLAY® voor organisaties en bedrijven en voor iedereen die deze methodiek wil gebruiken voor persoonlijke ontwikkeling en levensvragen.

 

Samen met PUUR

In 2023 ontdekte ik tijdens een LEGO® SERIOUS PLAY® sessie de ruimte bij PUUR Zentrum. Een plek waar ik me direct ‘thuis’ voelde, waar alles klopte en ik me met mijn workshops helemaal op mijn plek voelde. Extra leuk dat er ook gelijk een klik was met Wim en Manon, de beheerders van PUUR waardoor we elkaar kunnen versterken met onze samenwerking.

 

Voor meer informatie en aanmelden, klik HIER

Locatie

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN
Randstad 22-163
Almere, Flevoland 1316BM Nederland
+ Google Maps
Telefoon
085 060 73 39
Bekijk de site van Locatie

Instructies:

Als UITVERKOCHT, plaats je dan op de wachtlijst.

Bij reserveringen en aankopen gelden de algemene voorwaarden. Wij zullen altijd meedenken in oplossingen.

Kan je niet aanwezig zijn, laat het ons alsjeblieft weten. Dat voorkomt onnodig wachten en de zaalindeling doen we o.b.v. het aantal reserveringen.

Lukt de betaling niet?! Kies dan contant als betaaloptie om je reservering af te ronden. We stemmen dan met je af over de betaling.

Als bestellen niet lukt, stuur dan een e-mail aan agenda@puurzentrum.nl o.v.v. de beleving.