Bij mobiele weergave, kantel je telefoon, voor een betere gebruikerservaring.
Zie onderaan voor verdere instructies.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Tweedaagse Lachcursus Almere

28 september @ 10:00 - 29 september @ 17:30

Lachopleiding Almere

Lachen is het beste medicijn

Lachen relativeert, het is een directe anti-stress ervaring en het helpt je om het leven – dat soms echt niet mals is – het hoofd te bieden. Voor sommige mensen is het weekend dé mogelijkheid om eindelijk weer eens lekker te lachen.

Als je lacht dan word je vrolijker, dan wordt de wereld lichter en de mensen vriendelijker. De tweedaagse training kun je doen om jezelf een transformerend weekend cadeau te geven en de lach in je dagelijkse en werkzame leven te integreren. Je kunt het ook doen om daarna op pad te gaan en de lach nog verder te verspreiden.

Wil je meer dan een uurtje lachen? Meer diepgang in dit bijzondere fenomeen ervaren? Of wil je de mogelijkheid om zelf op pad te gaan om de lach te verspreiden? De tweedaagse lachcursus is hierop het antwoord.

“Ik dacht dat het vaag spiritueel zou zijn, maar dat was het helemaal niet.”
“Toen ik de filmpjes zag vond ik het heel vreemd, maar het is nog veel leuker.”
“Het is heerlijk om weer even kind te mogen zijn.”
“Vermoeiend maar goed. Het doet deugd.”

 

De training

Tijdens de training leer je hoe je met groepen de lach inzet. Na het weekend kun je, als je wilt, op pad gaan om lachworkshops te verzorgen. Natuurlijk moet je dan wel vlieguren gaan maken, ook autorijden leer je pas echt door het regelmatig te doen. Het belangrijkste is echter dat je weet waar jij de lach bij jezelf kunt ophalen en dat je dit altijd kunt inzetten, waar je ook bent.

Naast de benodigde theorie is de cursus vooral ervaringsgericht. Door de veelheid aan oefeningen laat je ook nog eens lekker veel afvalstoffen los en ga je je beter en gelukkiger voelen. Ook de verbondenheid met de groep ontstaat in no-time. Je krijgt er als het ware een hele familie bij.

Leeftijd is niet van belang. We hebben cursisten van 18 tot 80 in de groep gehad. De bereidheid om te lachen en om iets nieuws uit te proberen is wel behulpzaam.

“Het geeft een gevoel van saamhorigheid, een weekend waarin je helemaal jezelf kunt zijn. Weer lachen, dat doet deugd.” – Rita Joos
“Het was heerlijk om zo hard te lachen, voor geen enkele reden. Luc en Saskia zijn een fantastisch duo van twee totaal verschillende mensen. Daarom is het juist zo boeiend, ze hebben ieder een eigen manier van lesgeven.” – Liesbeth Deckers
“Ik ben een blije lachyoga leader geworden in één weekend, waar ik mijn verdere leven veel plezier aan heb!” – Mariska van Gennep

 

De cursus wordt gezamenlijk gegeven door Luc van Imschoot uit België en Saskia van Velzen uit Nederland. Je bevind je op de prachtige locatie van PUUR Zentrum in Almere.

Bijdrage: € 395

Kom je er nog snel bij?

Meer informatie: https://lachinstituut.nl/aanbod/opleiding-lachcoach-lachanimator/

Wat deelnemers zeggen: https://youtu.be/vcJtN2f_WSo

Impressie van een weekend: https://youtu.be/BZqnGXhgUvo

 

lachcursus Almere

Gegevens

Begin:
28 september @ 10:00
Einde:
29 september @ 17:30
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
https://lachinstituut.nl/aanmelden/

Locatie

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN
Randstad 22-163
Almere, Flevoland 1316BM Nederland
+ Google Maps
Telefoon
085 060 73 39
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Lach Instituut
Telefoon
+31 (0) 6 21 85 60 20
E-mail
saskia@lachinstituut.nl
Bekijk de site van Organisator

Instructies:

Als UITVERKOCHT, plaats je dan op de wachtlijst.

Bij reserveringen en aankopen gelden de algemene voorwaarden. Wij zullen altijd meedenken in oplossingen.

Kan je niet aanwezig zijn, laat het ons alsjeblieft weten. Dat voorkomt onnodig wachten en de zaalindeling doen we o.b.v. het aantal reserveringen.

Lukt de betaling niet?! Kies dan contant als betaaloptie om je reservering af te ronden. We stemmen dan met je af over de betaling.

Als bestellen niet lukt, stuur dan een e-mail aan agenda@puurzentrum.nl o.v.v. de beleving.