Bij mobiele weergave, kantel je telefoon, voor een betere gebruikerservaring.
Zie onderaan voor verdere instructies.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meditatieavond | Wat zou liefde doen

2 september @ 19:30 - 21:30

Free
Meditatie Almere

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Het thema van de avond is: Wat zou liefde doen?

Deze vraag zal tijdens de meditatie herhaaldelijk terugkomen en biedt je de kans op nieuwe inzichten die je nu wellicht, (on)bewust, belemmeren. En zoals ‘Liefde doet’, mag je ontspannen en nieuwe, liefdevolle energie ontvangen. 

De meditaties van Wim kenmerken zich door prachtige, soms verrassende muziek, rust en een aanrijking om tot nieuwe of hernieuwde inzichten te komen. 

 


Organisator | Wim Bakker

Wim is bestuurder van PUUR en hij ademt de missie van PUUR: Verbinden met jezelf, anderen en het andere. 

 

 


Meditatieavond(en) bij PUUR​

Met meditatieavonden bij PUUR kan je meedoen op de manier die voor jou goed voelt. Het maakt niet uit of je nieuw bent met meditatie of heel ervaren, iedereen kan meedoen.

Tijdens de meditatie zit je op een stoel, tenzij anders aangegeven. Je bent welkom je eigen meditatiekussen of kleedje mee te nemen. We kunnen niet garanderen dat er plek is om te liggen.

De avond wordt door één of meer personen begeleidt. De begeleider wordt hieronder voorgesteld. Hierdoor is er een variatie aan stijlen en manieren wat ieder meditatie extra uniek maakt.

Na afloop is er altijd gelegenheid om te verbinden en te ont-moeten met anderen.

 

Annuleringsvoorwaarden:

Helaas worden we bij de GRATIS meditatieavonden geconfronteerd met een hoog percentage last-minute annulering of wegblijvers. Blijkbaar is de commitment lager dan als bij betaalde belevingen. Om meerdere redenen is dit jammer:

  1. Anderen hebben daardoor wellicht de mogelijke gemist om een ticket te reserveren. 
  2. Er wordt tijd en energie geïnvesteerd om een mooie avond neer te zetten, het is dan jammer als 25% van de mensen niet komt opdagen. 
  3. Het kost tijd en energie om de ruimte gereed te maken en het is extra inspannend om last-minute weer stoelen uit de kring te moeten halen.

Het voelt niet fair om daarom wel een ticketprijs te gaan rekenen, we willen graag iedereen de mogelijkheid blijven bieden te kunnen komen. Hierom hebben we het volgende bedacht in de hoop dat dit in de praktijk werkt:

  • meld je na 9.00 uur op de dag van de beleving af, dan sturen we je een betaalverzoek van € 7,50 per ticket. Ongeacht wat de (goede) reden van afmelding ook is. Afmelden doe je via agenda@puurzentrum.nl 
 

Gegevens

Datum:
2 september
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
Free
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN
Randstad 22-163
Almere, Flevoland 1316BM Nederland
+ Google Maps
Telefoon
085 060 73 39
Bekijk de site van Locatie

Organisator

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN
Telefoon
085 060 7339
E-mail
agenda@puurzentrum.nl
Bekijk de site van Organisator

Instructies:

Als UITVERKOCHT, plaats je dan op de wachtlijst.

Bij reserveringen en aankopen gelden de algemene voorwaarden. Wij zullen altijd meedenken in oplossingen.

Kan je niet aanwezig zijn, laat het ons alsjeblieft weten. Dat voorkomt onnodig wachten en de zaalindeling doen we o.b.v. het aantal reserveringen.

Lukt de betaling niet?! Kies dan contant als betaaloptie om je reservering af te ronden. We stemmen dan met je af over de betaling.

Als bestellen niet lukt, stuur dan een e-mail aan agenda@puurzentrum.nl o.v.v. de beleving.