Bij mobiele weergave, kantel je telefoon, voor een betere gebruikerservaring.
Zie onderaan voor verdere instructies.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Transformeer je leven met de wijsheid en technieken van de wereldbekende spirituele leraar Master Sha

2 oktober @ 19:00 - 21:30

TAO Almere

AANMELDEN via deze LINK

 

Hallo lieve PUURders,

Het was een mooie zomer voor ons en we hebben vele van jullie ontmoet in of rondom het PUUR Zentrum. Bij deze ook onze grote dank aan Wim, Manon en vrijwilligers van het PUUR Zentrum.
Tijdens de verschillende gelegenheden voor verbinding hebben we contact mogen maken met velen hier. Mooie transformerende avonden met toepassing van Tao Healing, Tao Hands en Tao Kalligrafieën.

 

Binnenkort hebben we iets heel bijzonders.

We hebben een speciale gastspreker uit Toronto. Zijn naam is Francisco Quintero. Hij is de hoofddocent van de organisatie van Dr. en Master Zhi Gang Sha. Een wereldbekende spirituele leraar en humanitair. Samen met Hetty, zijn we al ruim 11 jaren persoonlijk getraind door onze leraar Master Sha. Francisco heeft ons ook persoonlijk getraind en begeleid. Hij heeft ruim 20 jaren door de trainingen een enorm niveau van cultivering bereikt.

 

Op woensdagavond 2 oktober willen we aan jullie Francisco Quintero voorstellen. Het event heet: “Transformeer je leven met de wijsheid en technieken van de wereldbekende spirituele leraar Master Sha”.
Als hoofddocent en trainer van de Tao Academy heeft hij wereldwijde trainingsprogramma’s geleid en ontwikkeld op basis van de leer van Master Sha. Met zijn expertise en kennis heeft Francisco geholpen bij de training van meer dan 6000 Tao Hands Practitioners, Soul Teachers and Healers en Soul Communicators wereldwijd. Hij is te zien geweest op de Duitse televisie en BBC Radio en in talloze Europese publicaties.

Francisco leert anderen hoe ze uitdagingen in het leven kunnen overwinnen en een vreugdevol leven kunnen creëren door gebruik te maken van eenvoudige maar krachtige Tao wijsheden en technieken.
Deelname van de avond wordt jullie gratis aangeboden en we verwachten dat de reserveringen snel een maximum van 100 zullen bereiken. Dus wees er snel bij en meld je aan. Mocht het niet lukken om LIVE erbij te zijn, dan kan je ook aanmelden voor online deelname via je computer.

TAO Almere

Hetty Tsang en Dennis Chan

 

AANMELDEN via deze LINK

Locatie

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN
Randstad 22-163
Almere, Flevoland 1316BM Nederland
+ Google Maps
Telefoon
085 060 73 39
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Hearts Solutions
E-mail
info@heartsolutions.eu
Bekijk de site van Organisator

Instructies:

Als UITVERKOCHT, plaats je dan op de wachtlijst.

Bij reserveringen en aankopen gelden de algemene voorwaarden. Wij zullen altijd meedenken in oplossingen.

Kan je niet aanwezig zijn, laat het ons alsjeblieft weten. Dat voorkomt onnodig wachten en de zaalindeling doen we o.b.v. het aantal reserveringen.

Lukt de betaling niet?! Kies dan contant als betaaloptie om je reservering af te ronden. We stemmen dan met je af over de betaling.

Als bestellen niet lukt, stuur dan een e-mail aan agenda@puurzentrum.nl o.v.v. de beleving.