Bij mobiele weergave, kantel je telefoon, voor een betere gebruikerservaring.
Zie onderaan voor verdere instructies.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ontmoet en dans met je innerlijke puber

30 maart @ 19:00 - 23:00

Welkom bij de workshop ‘Ontmoet en dans met je innerlijke puber’.Een dans- en meditatie workshop voor volwassen!Als vervolg op de succesvolle dans- en meditatie workshop: “Ontmoet en dans met je innerlijke kind”, is deze workshop het vervolg waarin ons innerlijk kind opgroeit naar de tienerjaren en de puberteit in gaat.De workshop is erop gericht om verbinding te maken met je innerlijke kind, je innerlijke puber. Om hem, of haar weer te ervaren, te eren en wellicht ook te helen. Daarbij is het erkennen en accepteren van je innerlijke kind de eerste stap om weer in verbinding te komen met hem of haar.De puberteit is een intense tijd die vol is met veranderingen. Je groeit op naar volwassenheid. Een belangrijke periode waarin je anders gaat denken, voelen en doen. Het is een stormachtige fase waarin jij je eigen ‘IK BEN’ aan het ontdekken en vormgeven bent.We gaan veel dansen in de workshop en maken gebruik van prachtige visualisaties, verdiepende oefeningen en sharing. Het wordt een avond vol ontdekkingen, speelsheid, emoties en ‘gepuber’… een avond als een tango. Met jezelf en anderen; de Tango van de puber!Dus hey (!), jij leuke jongen en prachtige jonge dame! Laat je verrassen en doe mee met deze transformerende workshop. Dit wordt jouw avond van aandacht, spelen, helen met plezier en een warme omhelzing!Wij hebben er weer heel veel zin in.Je bent zo welkom <3
Ticketprijs €35. Verkrijgbaar via Hipsy:
Ontmoet en dans met je innerlijke Puber – Hipsy

Gegevens

Datum:
30 maart
Tijd:
19:00 - 23:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,
Site:
https://hipsy.nl/event/41028-ontmoet-en-dans-met-je-innerlijke-puber

Locatie

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN
Randstad 22-163
Almere, Flevoland 1316BM Nederland
Telefoon
085 060 73 39
Bekijk de site van Locatie

Instructies:

Als UITVERKOCHT, plaats je dan op de wachtlijst.

Bij reserveringen en aankopen gelden de algemene voorwaarden. Wij zullen altijd meedenken in oplossingen.

Kan je niet aanwezig zijn, laat het ons alsjeblieft weten. Dat voorkomt onnodig wachten en de zaalindeling doen we o.b.v. het aantal reserveringen.

Lukt de betaling niet?! Kies dan contant als betaaloptie om je reservering af te ronden. We stemmen dan met je af over de betaling.

Als bestellen niet lukt, stuur dan een e-mail aan agenda@puurzentrum.nl o.v.v. de beleving.