Bij mobiele weergave, kantel je telefoon, voor een betere gebruikerservaring.
Zie onderaan voor verdere instructies.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Wat is Quantum Touch?​

15 juni @ 15:30 - 16:15

€5,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Wat is Quantum Touch?​
Laat je inspireren tijdens deze introductie en demonstratie workshop.
5,00

Quantum-Touch (Q.T.) is ontwikkeld door Richard Gordon, een nieuwsgierige onderzoeker die healing voor een ieder toegankelijk wilde maken. Hij heeft ervoor gezorgd dat een ieder nu zijn eigen zelfgenezingskracht, de kracht van het oeroude zelfregenererende systeem, kan versterken en versnellen.

Met simpele ademhalingen en bewustwording technieken die je in twee dagen tijdens de opleiding Quantum Touch Level 1 leert, kun je, zonder ingewikkelde protocollen, alles behandelen. Van hernia, scoliose, rugklachten tot chronische darm- en maagklachten, van spierpijn tot hoge bloeddruk, van migraine en hoofdpijnklachten tot aambeien en spataderen, van eczeem tot galbulten en alle andere lichamelijke klachten.
Bron: qtouch.nl

Een Quantum Touch behandeling
Een sessie met Quantum-Touch (Q.T.) heeft als doel het zelfgenezend vermogen van de cliënt te versterken. Het is daarom geschikt om een breed scala aan klachten te behandelen.
Q.T. is vooral geschikt om bepaalde lichaamsdelen, waar spanning zit opgeslagen (blokkades) volledig te laten ontspannen.
Ook kan Q.T. enorm behulpzaam zijn bij het uitlijnen van de heupgewrichten en de schedelrand. Uitlijnen is het rechttrekken van scheefstand, een proces dat (vaak spontaan) plaatsvindt tijdens een Q.T. uitlijnsessie. Inmiddels gebruiken diverse chiropractors Q.T. technieken om hun eigen methoden te ondersteunen.
Quantum Touch is niet gebaseerd op het wonderbaarlijke fenomeen “placebo-effect” (dit effect toont trouwens uitstekend aan waar ons zelfhelend vermogen toe in staat is!). Het bewijs daarvoor ligt in het feit dat Quantum Touch ook werkt op dieren en baby’s.

Gegevens

Datum:
15 juni
Tijd:
15:30 - 16:15
Kosten:
€5,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN
Randstad 22-163
Almere, Flevoland 1316BM Nederland
+ Google Maps
Telefoon
085 060 73 39
Bekijk de site van Locatie

Instructies:

Als UITVERKOCHT, plaats je dan op de wachtlijst.

Bij reserveringen en aankopen gelden de algemene voorwaarden. Wij zullen altijd meedenken in oplossingen.

Kan je niet aanwezig zijn, laat het ons alsjeblieft weten. Dat voorkomt onnodig wachten en de zaalindeling doen we o.b.v. het aantal reserveringen.

Lukt de betaling niet?! Kies dan contant als betaaloptie om je reservering af te ronden. We stemmen dan met je af over de betaling.

Als bestellen niet lukt, stuur dan een e-mail aan agenda@puurzentrum.nl o.v.v. de beleving.