Bij mobiele weergave, kantel je telefoon, voor een betere gebruikerservaring.
Zie onderaan voor verdere instructies.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zangcirkel | met meerdere muziekanten

15 juni @ 18:00 - 20:00

€12,50
Zangcirkel Almere - PUUR festival

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Zangcirkel
Zonder oordeel samen zingen en simpelweg ZIJN… Wees welkom zoals je bent…
12,50

De vele zangcirkels die ik – Wijnand Schippers – mocht begeleiden kenmerken zich door verbonden zijn in diversiteit… Alle klankkleuren, gevoelens en emoties zijn welkom… Je stem is een prachtig en krachtig middel om jezelf te uiten… Zonder oordeel samen zingen en simpelweg ZIJN… Wees welkom zoals je bent

In een zangcirkel zingen we spirituele liederen; mantra’s en bhajans, ceremoniële liederen, medicijn- en rainbowsongs… met prachtige melodieën en soms opbeurende ritmes, en altijd met een diepere betekenis. Daarmee eren we onszelf en elkaar, het leven, de natuur, de bron van liefde…

Samen zingen werkt helend, onze stemmen horen samensmelten klinkt magisch en geeft energie. Het herhalen van de woorden en de melodie brengt ons in een meditatieve staat waarin we werkelijk de eenheid van alles kunnen ervaren. Ieders eigen klankkleur wordt hoorbaar, wij zijn verenigd in diversiteit… De energie mag ons allemaal vervullen. Als het lied voorbij is, blijft de energie doorklinken in de stilte en is er ruimte om te voelen wat het met je doet…
Tot een nieuw lied begint…

Tijdens deze eerste zangcirkel bij PUUR komen er nog een aantal muzikanten met mij mee die – samen met jou – gaan ondersteunen om een prachtige, verbindende energie neer te zetten. We verheugen ons erop!
Dit zijn onder meer Anouk en Yora van ‘May and June’  (zie filmpje en websitelink) en Denise Jonker.

Hartegroet Wijnand Schippers
(Wayland Sailor)

❤️

 

Praktisch

Dit is de eerste zangcirkel die we bij PUUR organiseren en het idee om dit te koppelen aan het festival is spontaan ontstaan. De zangcirkel is direct na afloop, als de standhouders om 17.00 uur stoppen. Zo kunnen bezoeker van verder weg makkelijk(er) aansluiten en/of hoeft er minder gereisd te worden.
Er is wel wat tijd nodig om de zaal gereed te maken, de verwachting is dat de zaal om 17.45 gereed is. De zangcirkel start om 18.00 start tot circa 20.00 uur. Tussentijds kun je rustig wat eten en drinken bij de ‘horecatent’ en verbinden met andere bezoekers.

Tijdens de zangcirkel zit je op een meditatiekussen of matje. Is dit niet te doen voor je, dan zetten we een stoel voor je neer.
Als je zelf een kussen hebt, neem deze dan mee, bij PUUR zijn er een beperkt aantal. Je kunt je kussen tijdens het festival opbergen.

 

 

 

Zangcirkel Almere _ PUUR festival

Gegevens

Datum:
15 juni
Tijd:
18:00 - 20:00
Kosten:
€12,50
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

PUUR ZENtrum voor bewustZIJN
Randstad 22-163
Almere, Flevoland 1316BM Nederland
+ Google Maps
Telefoon
085 060 73 39
Bekijk de site van Locatie

Instructies:

Als UITVERKOCHT, plaats je dan op de wachtlijst.

Bij reserveringen en aankopen gelden de algemene voorwaarden. Wij zullen altijd meedenken in oplossingen.

Kan je niet aanwezig zijn, laat het ons alsjeblieft weten. Dat voorkomt onnodig wachten en de zaalindeling doen we o.b.v. het aantal reserveringen.

Lukt de betaling niet?! Kies dan contant als betaaloptie om je reservering af te ronden. We stemmen dan met je af over de betaling.

Als bestellen niet lukt, stuur dan een e-mail aan agenda@puurzentrum.nl o.v.v. de beleving.